OM OSS

Korenado & Larsson är ett dynamiskt företag specialiserat på att producera och arrangera spektakulära show- och musikevenemang av högsta kvalitet. Vi skapar minnesvärda upplevelser och underhållning som engagerar och förtrollar publiken.

Vår målsättning är att erbjuda en unik och mångsidig upplevelse för våra kunder och deras gäster. Med vår expertis och erfarenhet inom show- och musikbranschen strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och leverera enastående evenemang.

Vårt dedikerade team av professionella producenter, regissörer, musiker, artister och tekniker arbetar tätt tillsammans för att skapa en perfekt symbios av ljud, ljus, scenografi och koreografi. Vi tar hand om allt från konceptutveckling och planering till genomförande och efterproduktion, för att säkerställa att varje evenemang blir en framgångsrik och minnesvärd upplevelse.

Vi har ett brett nätverk av samarbetspartners och kontakter inom branschen, vilket gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för olika typer av evenemang, oavsett om det är konserter, musikfestivaler, teaterföreställningar, företagsfester eller privatfester. Vi har även erfarenhet av att arrangera turnéer och stora produktioner.

På Korenado & Larsson strävar vi efter att skapa magiska ögonblick och ge våra kunder och deras gäster en upplevelse de aldrig kommer att glömma. Med vår kreativitet, professionalism och dedikation är vi det självklara valet för alla som vill uppleva spektakulära show- och musikevenemang i absolut världsklass.