Allsång på Vallarna

Säsongsbiljetterna släpps – första gästartisterna klara! 🎉
 
Ni kan nu köpa era säsongsbiljetter via Falkenbergs Turistinformation eller via Nortic.se. Biljetter till enskilda kvällar släpps den 14/4.
Lagom till säsongsbiljettsläpp presenterar vi också våra första gästartister för sommaren. Det är verkligen upplagt för en underbar sommar på Vallarna. ☀
 
10/7 – Arvingarna (premiär)
17/7 – Robert Gustafsson
24/7 – Mariette
31/7 – Wiktoria
7/8 – Magnus Carlsson
 
Dessa gästartister blir den så kallade grädden på päronet under våra sommarmåndagar. Ytterligare gästartister tillkommer framöver. I övrigt har vi en fantastisk ensemble och kommer göra vårt yttersta för att det ska bli en rolig, sjungande, varm och härlig sommar tillsammans med er – kära publik.
 
Köp dina säsongsbiljetter redan idag via:
Falkenbergs Turistinformation – 0346-88 61 00
Eller
 
Vi ses i sommar! 🎉

Kontakta produktionen angående frågor eller biljetter: info@korenadolarsson.se

Meddelande från produktionen angående övertagandet av Allsång på Vallarna

Det är med stor glädje och ödmjukhet vi kan meddela att vi fått den stora äran att ta över det klassiska Allsång På Vallarna! De senaste 26 åren har det sjungits allsång på Vallarnas Friluftsteater varje sommar, och nu är det dags för oss att föra detta arv vidare på vårt sätt.

Vi har haft många givande och trevliga samtal med Mats Persson som gett oss denna möjlighet, och vi vill tacka honom innerligt för förtroendet. 

Nu påbörjas det spännande arbetet med att fylla fem måndagskvällar med skönt, hjärtligt, fartfyllt och roligt innehåll. Allsång På Vallarna 2023! Med er, vår publik, i fokus!

 

Förra sommaren startade vi Sommarkväll På Hwitan där underhållningen innehöll musik, humor, allsång och diverse olika gästartister. Vi vill rikta ett stort tack till alla er som besökte oss, utan er hade det aldrig blivit den succé (sagt med största möjliga ödmjukhet) som det blev.

Det blir inget Sommarkväll På Hwitan i år, utan vi kommer förflytta oss till Vallarna och underhålla er, oss själva och varandra där. Säsongskorten som redan är sålda till Hwitan kommer nu att gälla på Vallarna. Om man istället vill ha pengarna tillbaka för biljetten så ordnas det givetvis, vi kontaktar er snart.

Här vill vi också rikta ett stort tack till Alf, Bafti och resten av gänget på Hwitan för ett mycket bra samarbete.

Vi är, som ni kan se på bilden, glada och nöjda över denna möjlighet. Premiär 10 juli 2023.

Biljettförsäljning och mer information släpps snart. Fram tills dess säger vi tack!

Carl-Oscar & Jonathan, producenter.