Allsång på Vallarna

Den 10 juli har vi premiär för det nysatsande Allsång På Vallarna!

För endast 375kr per biljett får du uppleva en härlig sommarkväll full av musik, sång och glädje. För dig som vill uppleva och sjunga med oss alla måndagar hela sommaren finns det fortfarande säsongsbiljetter för endast 1375kr.

Under fem måndagskvällar bjuds ni på allsång, musik, underhållning och gästas av sommarfina gästartister! 5 helt olika kvällar – men alla med samma varma sommarkänsla. I år gästas vi av bland andra Arvingarna, Robert Gustafsson, Mariette, Wiktoria, Magnus Carlsson och många fler. Dessutom leds kvällarna av våra programledare Sonny och Robin, samt vår eminenta ensemble.

Allt är upplagt för en kanonsommar på Vallarna, så missa inte detta!

Köp dina biljetter redan idag via: Falkenbergs Turistinformation – 0346-88 61 00

Eller Nortic: https://www.nortic.se/dagny/event/45532

Vi ses i sommar!

10/7 – (premiär) Arvingarna, Klas Wiljergård, Cecilia Kallin, Solteatern

17/7 – Robert Gustafsson, Sångkollektivet, Uffe Chrix

24/7 – Mariette och Klockmajor, Christina & Matilda

31/7 – Wiktoria, Ebba Mård Andersson, Håkan Berg och Skepp 12

7/8 – Magnus Carlsson, Annika Andersson, Mikael Riesebeck & Jeanette Capocci, Magnus Johansson, Mats Persson, Rymdpojken
Meddelande från produktionen angående övertagandet av Allsång på Vallarna

Det är med stor glädje och ödmjukhet vi kan meddela att vi fått den stora äran att ta över det klassiska Allsång På Vallarna! De senaste 26 åren har det sjungits allsång på Vallarnas Friluftsteater varje sommar, och nu är det dags för oss att föra detta arv vidare på vårt sätt.

Vi har haft många givande och trevliga samtal med Mats Persson som gett oss denna möjlighet, och vi vill tacka honom innerligt för förtroendet. 

Nu påbörjas det spännande arbetet med att fylla fem måndagskvällar med skönt, hjärtligt, fartfyllt och roligt innehåll. Allsång På Vallarna 2023! Med er, vår publik, i fokus!

Förra sommaren startade vi Sommarkväll På Hwitan där underhållningen innehöll musik, humor, allsång och diverse olika gästartister. Vi vill rikta ett stort tack till alla er som besökte oss, utan er hade det aldrig blivit den succé (sagt med största möjliga ödmjukhet) som det blev.

Det blir inget Sommarkväll På Hwitan i år, utan vi kommer förflytta oss till Vallarna och underhålla er, oss själva och varandra där. Säsongskorten som redan är sålda till Hwitan kommer nu att gälla på Vallarna. Om man istället vill ha pengarna tillbaka för biljetten så ordnas det givetvis, vi kontaktar er snart.

Här vill vi också rikta ett stort tack till Alf, Bafti och resten av gänget på Hwitan för ett mycket bra samarbete.

Vi är, som ni kan se på bilden, glada och nöjda över denna möjlighet. Premiär 10 juli 2023.

Biljettförsäljning och mer information släpps snart. Fram tills dess säger vi tack!

Carl-Oscar & Jonathan, producenter.